Betaalbare & Betrouwbare Auto's

Qarz onderhoud & reparatie

Zoals uit onze site blijkt verkopen we voornamelijk auto’s van het merk Volvo. In de loop van de jaren hebben wij ons hierin gespecialiseerd. Hierdoor hebben we ons ook kunnen specialiseren in het onderhoud en reparatie van diverse Volvo modellen.
Dat geldt voor Volvo Oldtimers, Volvo Youngtimers en nieuwere Volvo’s.

Door onze expertise in de diverse Volvo modellen kunnen we bij problemen met uw Volvo snel een diagnose stellen en een offerte maken.

Onze ervaring met Volvo heeft ook voor een netwerk van toeleveranciers gezorgd. We kunnen bij reparatie gebruik maken van nieuwe originele Volvo onderdelen, gebruikte originele Volvo onderdelen of merkloze nieuwe onderdelen.

Volvo distributieriem vervangen

De distributieriem is een essentieel onderdeel van de auto die volgens de voorgeschreven interval moet worden vervangen. Gebeurt dit niet dan kan er grote schade ontstaan aan uw motor. Qarz is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieriem & waterpomp van uw Volvo. Dit kan snel en tegen een aantrekkelijk tarief door ons worden uitgevoerd. Bel ons op 035- 888 78 94 of mail ons op info@qarz.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.

APK

Ook de APK van uw voertuig verzorgen we graag voor u. Wij kunnen uw APK in de meeste gevallen zeer snel verzorgen. Eventuele mankementen die tijdens de APK keuring naar voren komen repareren we snel tegen een aantrekkelijk tarief, uiteraard na overleg met u. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Spot repair /schade herstel

Het kan iedereen overkomen, een putje in uw portier, een lakbeschadiging, een deuk of erger. Bij Qarz.nl repareren wij de beschadiging van uw voertuig goed, snel en voordelig. Of het nu om die kleine deuk of om een grotere schade gaat. 

Woont u in het Gooi, bijvoorbeeld in Naarden, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Bussum, Hilversum, bel ons op 035- 888 78 94 of mail ons op info@qarz.nl voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u verrassen door onze vriendelijke prijzen en snelle service. 

Aantrekkelijke tarieven en snelle service

Wellicht heeft u al een offerte van uw Volvo dealer? Vergelijk uw offerte eens vrijblijvend met die van Qarz.nl en laat ons u verbazen over het prijsverschil.

Bel ons op 035- 888 78 94 of mail naar info@qarz.nl voor onze vrijblijvende prijsopgave. 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info