Specialist in Volvo Onderhoud & Reparatie | Qarz.nl

Voordelige APK keuring


Bent u op zoek naar een snelle, betaalbare en bovenal betrouwbare APK keuring in het Gooi? Wij verzorgen deze graag voor u. Onze gecertificeerde APK-keurmeester voert de keuring vakkundig uit, waarbij alle keuringseisen in acht worden genomen. Zo weet u zeker dat u met uw voertuig veilig de weg op kunt wanneer uw auto is goedgekeurd.

Geen onverwachte kosten na de APK keuring


Mochten wij tijdens de APK keuring mankementen ontdekken, dan nemen wij direct contact met u op. Onze APK-keurmeester zal de mankementen, de benodigde reparaties en de reparatiekosten met u doornemen. Pas wanneer u daarmee akkoord bent, voeren wij de reparaties snel voor u uit. U komt dus niet voor onverwachte kosten te staan.


Wat wordt gecontroleerd tijdens de APK keuring?


Tijdens de Algemene Periodieke Keuring controleert onze vakkundige keurmeester uw voertuig op alle vereiste punten. Denkt u hierbij aan de banden, remmen, motor, veiligheidsgordels, verlichting, ruiten en het chassis. Daarnaast zal de keurmeester de uitstoot van uw voertuig meten zodat u zeker weet dat deze aan de Europese norm voldoet. Tot slot wordt gecontroleerd of uw voertuig overeenkomt met de technische gegevens die zijn geregistreerd bij de RDW.


Wanneer moet u uw auto laten keuren?


Indien u niet zeker weet wanneer de APK op uw voertuig vervalt, dan kunt u eenvoudig de kentekencheck op de website van de RDW uitvoeren. Zes weken voordat de APK vervalt zal de RDW ook een brief naar u toesturen.


Plan een APK keuring


Voor een APK keuring kunnen wij u meestal zeer snel van dienst zijn. Om een keuring in te plannen, kunt u ons contactformulier invullen, bellen of e-mailen. U vindt al onze contactinformatie op deze pagina.