Specialist in Volvo Onderhoud & Reparatie | Qarz.nl

Qarz onderhoud & reparatie


In de loop van de jaren hebben wij ons gespecialiseerd in de verkoop, en vervolgens het onderhoud en reparatie, van diverse Volvo modellen. Dat geldt zowel voor Volvo Oldtimers als Volvo Youngtimers, maar ook voor nieuwere Volvo’s.

Uitgebreid netwerk voor Volvo onderdelen


Onze ervaring met Volvo heeft voor een uitgebreid netwerk van toeleveranciers gezorgd. We kunnen bij reparatie gebruik maken van nieuwe originele Volvo onderdelen, gebruikte originele Volvo onderdelen of merkloze nieuwe onderdelen. U kunt onder meer bij ons terecht voor:


Volvo distributieriem vervangen


De distributieriem is een essentieel onderdeel van de auto die volgens de voorgeschreven interval moet worden vervangen. Gebeurt dit niet dan kan er grote schade ontstaan aan uw motor. Qarz is gespecialiseerd in het vervangen van de distributieriem & waterpomp van uw Volvo. Dit kan snel en tegen een aantrekkelijk tarief door ons worden uitgevoerd. Bel ons op 035- 888 78 94 of mail ons op info@qarz.nl voor een vrijblijvende prijsopgave.


Spot repair /schade herstel


Het kan iedereen overkomen, een putje in uw portier, een lakbeschadiging, een deuk of erger. Bij Qarz.nl repareren wij de beschadiging van uw voertuig goed, snel en voordelig. Of het nu om die kleine deuk of om een grotere schade gaat.


Woont u in het Gooi, bijvoorbeeld in Naarden, Blaricum, Laren, Eemnes, Baarn, Bussum, Hilversum, bel ons op 035- 888 78 94 of mail ons op info@qarz.nl voor een vrijblijvende prijsopgave en laat u verrassen door onze vriendelijke prijzen en snelle service.


APK


Ook de APK van uw voertuig verzorgen we graag voor u. Wij kunnen uw APK in de meeste gevallen zeer snel verzorgen. Eventuele mankementen die tijdens de APK keuring naar voren komen repareren we snel tegen een aantrekkelijk tarief, uiteraard na overleg met u. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.


Aantrekkelijke tarieven en snelle service


Wellicht heeft u al een offerte van uw Volvo dealer? Vergelijk uw offerte eens vrijblijvend met die van Qarz.nl en laat ons u verbazen over het prijsverschil.


Bel ons op 035- 888 78 94 of mail naar info@qarz.nl voor onze vrijblijvende prijsopgave. Vult u liever het contactformulier op onze website in? Dat kunt u hier doen. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.